Print

LED - framtidens belysning

LED eller "Light Emitting Diodes" är Massives nya kollektion med inom och utomhus belysning där teknologin är i högsätet. LED kallas för framtidens belysning. Dess funktionalitet är inte längre begränsad till indikationsljus för elektronik, utan nu finns den även inom belysning.

En ensam LED är relativt liten och ger därför inte tillräckligt med ljus. Därför har Massive en konstruktion som består i ett flertal LED i samma kretselektronik. Detta ger möjlighet till både direkt och indirekt ljus på platser såsom hallen, enträn eller på speciellt utvalda platser där man vill skapa en atmosfär som skiljer sig från den övriga miljön i hus och hem. Trapphus, badrum, kök och småutrymmen är populära ytor där man med fördel kan använda LED belysning.

Storleken på LED gör det möjligt att designa eleganta produkter, och kvalitätsmaterial som aluminium, stål och glas gör att det är enkelt att skapa harmoni i sin inredning.

 

 

 

 

 

Tekst

Kollektionen LED från Massive har ytterligare fördelar. Livslängden är näst intill osannolikt lång. Massives kollektion med LED belysning har en livslängd på 100 000 timmar. I uträkningar med längre användningstider som fem till åtta timmar per dag, ges belysningen en livslängd på upp till 50 år. Till detta kommer möjligheten att byta moduler i Massives LED belysning om konsumenten fortfarande vill behålla den installerade lampan.

Detta har lett Massive till en garanti på fem år på alla produkter i LED kollektionen.

logo_016.jpg

Se vårt sortiment av LED inomhus produkter
Se vårt sortiment av LED utomhus produkter

 
Massive Belsning Sverige AB ? Hammarby Fabriksv?g 23 ? 120 33 Stockholm ? Tel 08-462 66 70
Fax 08-462 66 79 ? E-mail: info@massive-belysnig.se
? Copyright 2018 Massive Belysning A/S ? made by LP-Design