Top Selection

En kollektion full av inspiration och idöer för intim balans mellan modern interiör och belysning. Massives belgiska designers fick i uppdrag att skapa något nytt ? Top Selection föddes.

En bred kollektion (spots, lampor, vögg, och tak), för att ge mljlighet till ett homogent intryck, där formgivning och materialval harmoniserar med moderna möbler och dekoration. Här spelar kvalitet en viktig roll med pris som ingrediens. Top Selection är avsett för människor med intresse för dekoration. Här är interör och design mer än livsstil än vardag. Belysningen i Top Selection är utformad att inreda ert hus med homogenitet, där samspelet mellan dekoration, möbler och belysning skall framhäva den personlighet som just ni vill ha.

Med Top Selection får ni inspiration och idöer. De belgiska designerna har sökt en design som individen möjlighet att skapa efter sin egen person och smak. Top Selection frigör individens önskan till särskiljande från det normala.

Top Selection söker en perfekt harmoni. Om ni aspirerar på en interiör som skall återspegla er personlighet, finner ni med all säkerhet något i denna breda kollektion. Ett objekt skall belysas, en särskild belysning väljs, där ljus och objekt blir till upplevelse.

logo_tsindoor.jpg

165078710miljoe.jpg 


Massive är övertygad att kvalitän som utgår Top Selection ger kollektionen en särskild status. Med 5 år på inomhusbelysning och 15 år på utomhusbelysningen, ges konsumenten en garanti till säkerhet i både funktion och bibehållen kvalitet på den upplevelse som skapats.

Se våra Top Selection inomhus produkter
Se våra Top Selection utomhus produkter


Printvenlig version Sitemap
 
Massive Belysning Sverige AB bullet Bellmansgatan 22c bullet 118 47 Stockholm bullet Tel 08-462 66 70
Fax 08-462 66 79 bullet Mail: info@massive-belysning.se
? Copyright 2018 Massive Belysning A/S bullet Made by LP-Design ApS